Pelaa tänään upeita pelejä ja viettää upeita virkistyspäivä Helsinki. Tämä on loistava tapa paeta päivittäisestä väsyttävästä elämästäsi ja pitää hauskaa joskus. aMazed-pakohuoneista tulee yksi suosikkikohteistasi ja haluat varmasti palata pelaamaan lisää. . Harkitse niitä virkistyspäivän Helsingin suhteen ja pidät hauskaa sydämesi sisällölle. 

On syytä mainita, että aMazed Games on kolmen vuoden ikäinen Escape-huoneyritys. Nyt aMazed Games on upea vaihtoehto, joka kasvaa päivä päivältä. Monet heidän asiakkaistaan ovat janoisia tietämään kaiken, mitä tapahtuu pakohuoneissa. Tutkitaan mielenkiintoisia pelejä, joihin voit nauttia.  

VAHVISTAVAT ASIAT

Kuvittele vain, että pelissä on tärkeä esine, jota ei huomaa 75% ajasta. Joinakin päivinä yksi joukkue löytää sen helposti ja toiset samalla tavalla. On kuitenkin myös mahdollista, että esine voi näyttää enemmän käytetyltä, joten sen löytäminen on helpompaa. Joka tapauksessa jonkin ajan kuluttua objekti voi palata “ näkymättömään ”. Pysyvätkö tämä samana pelin jälkeen? Syystä riippumatta, se on todella outo sattuma. 

SHERLOCK HOLMES PALVELUASI

Kun alkaa pelata Escape-huonepeliä, hän keskittyy peliin ja unohtaa todellisuuden. Hän pyrkii saavuttamaan tavoitteensa, joka on pakeneva. Hyvin usein pelaajat haluavat viedä arvokkaat asiat, kuten käsilaukut mukanaan pelihuoneeseen. Pelatessaan pelaajat yrittävät “ löytää ” toistensa pussit. Pelin jälkeen pelaajat nauravat paljon, kun ymmärtävät käyneensä läpi muiden henkilökohtaiset tavarat. 

RAKKAUS ON HUONEESSA

Escape-huoneet ovat suosittu vaihtoehto, ja monet ihmiset viettävät täällä yhä tärkeämpiä hetkiä. Viimeisen ratkaisun sijasta laatikossa on piilotettu rengas Mazed Games 'Double Agent X -huoneessa. Tärkeällä hetkellä laitamme Haloo Helsingin "Beibin" jännittävän agenttimusiikin sijasta, ja pari kihloi, kun viisi todella onnellista peliohjaajaa itki valvontahuoneessa.

“ HÄTÄ ” TILANNE

Tämä tilanne on tuttu monille pakohuoneyrityksille. Asiakas on niin pelin tarinan sisällä, että raja todellisuuden ja paeta-huoneen tarinan välillä on epäselvä. Pankkien ryöstöhuoneessamme on matkapuhelin. Kerran pelatessaan pelaaja soitti 112: lle ja kysyi pelastuskeskuksen henkilökunnalta vinkkejä siitä, mitä tehdä, jos pankki on juuri ryöstetty ja poliisi on tulossa. Pelaajan mielestä se on peli ja jopa tämän numeron järjestää peliin sisältyvä Mazed Games -joukkue. Onneksi pelin ohjaaja tuli nopeasti. Muista vain, että vaikka puhelimellasi ei olisi SIM-korttia, voit silti soittaa yleiseen hätänumeroon, joka on todellinen. 

aMazed Pelit joukkuerakennuksena

Amazed.fi tarjoaa sinulle joitain parhaista aktiviteeteista, joista varmasti nautit. Se on loistava tapa team building Helsinki, joten voit tavata kollegoitasi ja nauttia ajasta. Täältä löydät sopivimman huoneen sinulle ja tiimillesi. Yleensä ihmiset työskentelevät eivätkä omista aikaa vapaa-ajalleen. Seurauksena on, että he eivät pääse lähemmäksi sitä, kenen kanssa he työskentelevät. Jos pelaat kuitenkin Mazed Games -pelejä, löydät siitä upean ratkaisun Helsingin joukkueen rakentamiseen. Pelaa nyt parantaaksesi siteitäsi kollegoidesi kanssa.