billige fodboldtrøjer


Den franske midterforsvarer betragtes i


Fodboldtrøjer, Tottenham Trøje, Fodboldtøj Til Børn



han er under kontrakt i fodboldtrøjer til klubber upamecano som erstatning

Den franske midterforsvarer betragtes i øjeblikket som en af ​​de bedste unge midterforsvarere i verden.
Han er under kontrakt i Leipzig indtil 2022, men har en frigivelsesklausul i sin kontrakt, som vil være gyldig til sommer.
Som følge heraf står en række klubber i kø, og Bayern München siges også at være interesseret.
United-chef Ole Gunnar Solskjaer ville tilsyneladende have en midterforsvarer underskrevet sidste sommer, og Upamecano var angiveligt et af hans mål.
fodboldtrøjer Og den norske chef er indstillet på at gå ind for ham igen til sommer, da han ser en ny mulighed midt i forsvaret.
fotbollströjor barn Juventus es Radu Dragusin er tilsyneladende blevet øjnet som den ideelle erstatning for Upamecano, da han kun har kort tid tilbage på sin kontrakt.

Leipzig er allerede i forhandlinger med sin agent, da de er i stand til at underskrive ham på en prækontraktuel aftale nu.
tottenham trøje Den 18-årige rumæner spiller endnu ikke på førsteholdet i Torino, og vil sandsynligvis ikke skrive under på en forlængelse.
fodboldtøj til børn Tottenham er tilsyneladende begyndt at se på Dragusin, men det ser ud til, at Leipzig er i pole position for sin underskrift.
United er imidlertid ikke det eneste Premier League -hold, der er interesseret i Upamecano, da Chelsea tilsyneladende også har givet et bud.
The Blues har tilsyneladende taget kontakt til Upamecanos repræsentanter for at afklare vilkår om en potentiel kontrakt, hvis de udløser hans frigivelsesklausul.
Men det ser ud til, at Bayern München kan gå foran, idet de tyske mestre er ivrige efter at erstatte både Jerome Boateng og David Alaba.
Begge midterforsvarere er klar til at forlade i slutningen af ​​sæsonen ved afslutningen af ​​deres kontrakter, og Champions League-indehaverne er ivrige efter at tilmelde Upamecano som erstatning.













køb fodboldtrøjer