Billige Fotballdrakter
konfigurere midtbanen for tirsdagens viktigste


Skottlands midtbanespiller Billy Gilmour


Liverpool Drakt, PSG Draktgilmour, 20, ble kåret til lage fotballdrakter over manchester

Skottlands midtbanespiller Billy Gilmour går glipp av sin siste Euro 2020-gruppekamp mot Kroatia etter å ha testet positivt for COVID-19.
Gilmour, 20, ble kåret til Match of Star for sin opptreden i Skottlands 0-0 uavgjort med England på Wembley på fredag, men vil nå gå glipp av den viktigste kampen mot Kroatia på Hampden Park tirsdag.
liverpool drakt Senere mandag sa England FA at Ben Chilwell og Mason Mount isolerer seg selv etter å ha kommet i kontakt med Gilmour. De tre spillerne er Chelsea -lagkamerater og ble sett omfavnende etter den kampen.
billige fodboldtrøjer Tidsrammen betyr at Gilmour også ville gå glipp av den mulige ottendedelsfinalen, hvis Skottland slo Kroatia og klarte å kvalifisere seg til knockout -etappene.

Nyheten vil komme som et stort slag for Skottlands håp om Euro 2020. Gilmour var suveren mot England, i det som var hans første internasjonale start.
PSG drakt Han fikk stor ros for prestasjonene, med eks-Skottlands internasjonale Graeme Souness som stemplet Gilmour som 'den beste spilleren på banen'.
Maillot Foot Pas Cher Siden Gilmour nå er fraværende, må Skottlands manager Steve Clarke konfigurere midtbanen for tirsdagens viktigste kamp mot Kroatia. Han kan velge å flytte Scott McTominay inn på midtbanen, etter å ha startet på midten mot England, eller starte Southamptons Stuart Armstrong. .
I en tale med journalister mandag sa Clarke at andre spillere nå hadde en sjanse til å gjøre seg bemerket ettersom hans side ser ut til å nå knockout -stadiene i en stor turnering for første gang.
Skottland har ennå ikke funnet baksiden av nettet i sine to kamper, men Clarke håper at med litt hell vil måltørken ende.
Gilmour er rangert som en av de beste unge prospektene i Premier League. Han gjorde 12 opptredener for Chelsea forrige sesong og ble kåret på benken for Champions League -seieren over Manchester City.

messi drakt