billiga fotbollströjor
vilken siffra som klausulen sitter


The Gunners kommer att sikta


Bayern Munchen Tröja, Atletico Madrid Tröjathe gunners kommer att sikta fotbollströjor på nätet efter två år i leipzig

Mikel Arteta måste agera flitigt i det som kan visa sig vara det viktigaste transferfönstret i Arsenals senaste historia.
The Gunners kommer att sikta på att studsa tillbaka från ännu en nedslående Premier League -kampanj där de slutade åtta för andra säsongen i rad.
bayern munchen tröja Arteta har enligt uppgift identifierat RB Leipzigs Tyler Adams som en potentiell lösning på en av deras många positionella frågor, även om det kan vara svårt att locka den amerikanska internationalen till Nord -London.
Detta är inte det första som Arsenal har blivit utpekat med ett drag för 22-åringen, men intresset ryktas bara ha blivit starkare eftersom Arteta tror att Adams mångsidighet kan vara en avgörande tillgång för hans sida.
Kan spela både på mittfältet och på högerbacken, två områden där Arsenal behöver förstärkas mest, både Arteta och Gunners tekniska chef Edu ryktas tänka högt på amerikanen.
Arsenals förhoppningar om värvningar Adams fick ursprungligen ett uppsving när CBS avslöjade att Bundesliga -stjärnan har en släppklausul införd i sitt Leipzig -kontrakt.
atletico madrid tröja Det återstår att se vilken siffra som klausulen sitter på, men någon form av frisläppande klausul är ofta välkommen, eftersom det i detta fall skulle göra det möjligt för Arsenal att kringgå förhandlingar med Leipzig om de var villiga att betala den avgift som klausulen kräver.
magliette calcio Gunners har dock stött på ett antal olika problem i sin jakt på Adams inför ett avgörande transferfönster.
Det första numret på Artetas sidor är den stora mängden andra klubbar som är intresserade av mittfältaren. Adams har en lång lista med potentiella friare som inkluderar de som kommer att spela i Europa nästa säsong, ett privilegium som Arsenal helt enkelt inte kan erbjuda spelaren vid denna tidpunkt.
Nya rapporter har hävdat att dessa sidor är 'bättre placerade' för att inleda ett drag för Adams, även om det finns alla chanser att han väljer att stanna kvar i Leipzig tills vidare.
Detta beror på att den nya chefen Jesse Marsch snart kommer, någon som Adams redan har tyckt om att spela under medan paret var på MLS -klädseln New York Red Bulls tillsammans.
Marsch kommer in för att ersätta den avgående Julian Nagelsmann, som är Bayern München bunden efter två år i Leipzig.

liverpool tröja barn