fotbollströjor
framkommit att klubben har tackat


Liverpools intresse efter en


Arsenal Tröjor, Liverpool Tröja



och den 22-årige displayen fotbollströjor barn med eget tryck egen virgil

Malen var med i den nederländska sidans 3-0-seger mot Nordmakedonien på måndagen och lade en assist för Memphis Depay.
Och den 22-årige displayen förstärkte Liverpools intresse efter en säsong som fick honom att göra 27 mål för PSV i den nederländska toppen.
arsenal tröjor Och hans signatur skulle vara sommarens första anfallssignering för Liverpool, där Michael Edwards och klubbens transferspecialister istället fokuserar på att förstärka försvaret efter en skadesäsong i ryggen.
Liverpool är också på jakt efter centrala mittfältalternativ efter Gini Wijnaldums avgång till Paris Saint-Germain.
liverpool tröja Men att lägga till mål i Liverpool -attacken kan vara särskilt viktigt inför den kommande säsongen, med Jurgen Klopp som kommer att förlora tjänster från både Salah och Sadio Mane till Africa Cup of Nations under kampanjen.
Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo Liverpool bör dock ha Salah tillgänglig för säsongsstarten efter att det framkommit att klubben har tackat nej till Egyptens begäran om att forwarden ska spela i OS i Tokyo.
Liverpool har redan haft fullt upp med att stärka sin trupp inför den nya kampanjen, vilket bekräftar att den begåvade ungen Ibrahima Konate har köpts från RB Leipzig tidigare denna månad.
Den 22-årige franska försvararen har varit en uppenbarelse i Leipzig och visat upp en spelstil som påminner om Liverpools egen Virgil van Dijk.













tottenham fotbollströja