Οι ιστορίες και τα μυστήρια της ιστορίας σας περιβάλλουν μόλις μπορέσετε να κάνετε τη μέθοδό σας στις δομές για τις οποίες είναι πιο γνωστή αυτή η Βρετανία - τα Κάστρα και επιπλέον τα Ανάκτορα. Μεταφορες απο Ελλαδα Αγγλια διακοπές από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σίγουρα ελλιπείς χωρίς να καταναλώνουν τη λαμπρότητα εξαιρετικών ιστορικών δομών.

 

Η επιλογή εντός και περίπου διαφορετικών χώρων εντός του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αρκετά γρήγορη όταν χρησιμοποιείτε την προσβασιμότητα ενός καλά συνδεδεμένου δικτύου μετακίνησης. Με την επιλογή ενός νοικιασμένου αυτοκινήτου ή φορτηγού στη Βρετανία, οι επιλογές σας γίνονται πιο επεκτατικές.

 

Ακολουθεί μια περίληψη με 3 υπέροχα κάστρα στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσκαλούν ανείπωτα άτομα κάθε χρόνο:

 

Φρούριο Bodiam - Έσπασε αλλά σπάνια πέφτει

 

Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Sussex, αυτό το φρούριο ενσωματώνει μια εξαιρετική τάφρο, που εκθέτει τους πύργους, φέρνοντας συναρπαστικές απόψεις. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκε ως μια μορφή εντυπωσιακού χώρου διαβίωσης για τον Sir Edward Dalyngrigge το 500 πριν από πολύ καιρό. Δεδομένου ότι οι διακοσμήσεις έχουν κυρίως εξαλειφθεί καθ' όλη τη διάρκεια των πολεμικών συγκρούσεων, θα βρείτε ένα μαγευτικό πράσινο τσάι-υπνοδωμάτιο για να απολαύσετε νόστιμο πλούσιο και κρεμώδες πράσινο τσάι και γλυκά. Οι διοργανωτές έχουν επίσης δημιουργήσει περιπάτους οργανωμένες εκδρομές για επισκέπτες που καλύπτουν το κύριο στοιχείο της κατοικίας. Είναι πραγματικά μια πολύ δημοφιλής εκδρομή που διδάσκεται για τα παιδιά σχεδόν κάθε ηλικίας, όταν μπορούν να ελέγξουν το ιστορικό παρελθόν ενός κάστρου για να δουν άγρια πουλιά και πλάσματα στον βιότοπό τους.

 

Πύργος του Ηνωμένου Βασιλείου - Μια ματιά στο Ηνωμένο Βασίλειο του Χθες

 

Μέχρι σήμερα διατηρούν ένα κρίσιμο μέρος στο πρόγραμμα ενός τουρίστα, παρόλο που οι πύργοι κάνουν χρήση τρομερής φήμης εκτελέσεων και δολοφονιών. Επιπλέον, η κατοικία δείχνει τώρα τα κοσμήματα του στέμματος - τόσο εντυπωσιακά και ζωντανά όσο απλά ήταν σίγουρα μια τεράστια επιλογή πριν από πολύ καιρό. Το να έρθετε στον πύργο σας προσφέρει την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά απευθείας στην περιοχή που βρισκόταν το βασιλικό σπίτι εκτός από τον τρόπο ζωής.

 

Κάστρο του Εδιμβούργου - Drudgery and Dungeons

 

Λένε ότι αυτή η ώρα δεν μπορεί να περιμένει κανέναν από εμάς. Ανεξάρτητα από αυτό, μια επίσκεψη στο κάστρο του Εδιμβούργου μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι ο χρόνος ήταν πάντα σε αυτή τη σύνθεση. Οι επισκέπτες γοητεύονται από τα διαβόητα μπουντρούμια που οργάνωναν τους κρατούμενους για αρκετά χρόνια και πολλά χρόνια. Οι τύποι κέρινης τάρτας τοποθετούνται μέσα από τα μπουντρούμια για να παρέχουν ένα απαίσιο δέλεαρ για να επισημάνουν επίσης τους τύπους συνθηκών μέσω των κρατουμένων εκείνων των ημερών. Το φρούριο του Εδιμβούργου φιλοξενεί τα κοσμήματα του στέμματος της Σκωτίας, τα οποία περιλαμβάνουν το σκήπτρο, το σπαθί και το στέμμα ηλικίας 500 ετών.

 

Η μετάβαση λόγω του Κάστρου του Εδιμβούργου από τη Μεγάλη Βρετανία παρέχει στους παραθεριστές τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα γραφικά αξιοθέατα της γης. Αυτή η μετακίνηση θεωρείται ότι πρέπει να είναι μία από τις μεγαλύτερες από πολλούς επισκέπτες, λόγω της οποίας μπορούν να γίνουν δεκτά καταλύματα με φορτηγά στην Αγγλία. Είτε θέλετε είτε όχι να μετακινηθείτε ή ακόμα και να οδηγηθείτε, σίγουρα θα διασκεδάσετε με τα υπέροχα ανθισμένα χωράφια και τα ανθισμένα χρωματικά στυλ των φυτών, φτιάχνοντας υπέροχα το διάλειμμα των διακοπών σας.