nuvarande generationen spelare som kommer


Den tidigare mexikanska landskampen kommer att


Fotbollströjor Barn, Fotbollströja Barn Eget Tryck



marquez, 42, var på barcas fotbollströjor med eget tryck seniorlag så småningom

Rafael Marquez kommer att återvända till Barcelona som tränare för klubbens under 19-lag nästa säsong, säger källor till ESPN.
Marquez, 42, var på Barcas träningsplan under tisdagen för att hålla samtal om positionen i klubben han spelade för mellan 2003 och 2009.
Den tidigare mexikanska landskampen kommer att ersätta Sergi Mila, som tog över från Franc Artiga tidigare den här säsongen när Artiga fick ett jobb i Förenade Arabemiraten.
fotbollströjor barn Barcas U19 -lag matar B -laget och kan ännu vinna titeln den här säsongen, även om de för närvarande är tre poäng efter ledarna Espanyol med två matcher att spela.
Den nuvarande generationen spelare som kommer igenom är högt rankad inom klubben även om det är troligt att några av sidans bättre spelare kommer att lyftas till reservlaget nästa säsong.
fotbollströjor Som spelare var Marquez en av de första värvningarna av Joan Laportas första besvärjelse som president på Camp Nou 2003 och vann sedan två Champions Leagues med klubben.
fotbollströja barn eget tryck Den tidigare mittbacken har haft en god relation med Laporta sedan dess, stödde hans kampanj för att återvända som president tidigare i år och kommer nu att arbeta tillsammans med honom i en professionell kapacitet igen.
Marquez hade en flyktig besvärjelse som tränare i Spanien innan han var manager Alcala de Madrids U16 -sida.
Han har alla nödvändiga kvalifikationer för att arbeta med Barcas ungdomar men källor förklarar att han är angelägen om att ta sina UEFA Pro -märken så snart som möjligt för att kunna arbeta med seniorlag så småningom.













arsenal tröjor

billige fotballdrakter