billiga fotbollströjor

ledningen redan efter sju minuter

Preston North End till seger

Peru Landslagströja, Spanien Tröja

den 22-årige dansken gav fotbollströjor barn med eget tryck till mitten av målet

Två mål från Emil Riis Jakobsen hjälpte Preston North End till seger över League One Morecambe i omgång två av Carabao Cup.

Den 22-årige dansken gav gästerna ledningen redan efter sju minuter på Mazuma Stadium, innan han fördubblade övertaget senare i första halvlek.

Peru Landslagströja Men mål från Ryan Ledson och sedan Sepp van den Berg med 10 minuter kvar satte matchen bortom värdarna.

Han fick på slutet av en hög boll framåt från kapten Daniel Johnson, och in bakom två försvarare för att lugnt sätta iväg bollen för hans första för natten.

Spanien Tröja När sedan gästande målvakt Jokull Andresson stötte ihop med sin egen försvarare inne i Morecambe-rutan var Riis Jakobsen snabbast att reagera och göra 2-0.

O"Connor gav värdarna hopp om en comeback djupt i första halvleks skadetid, och drog tillbaka en från Greg Leighs frispark, innan Stocktons högerfotade strejk utjämnade saken.

Men bara tre minuter senare satte en halvvolley från Ledson Preston tillbaka i ledningen och den 19-årige nederländska backen Van den Berg, lånad från Liverpool, säkrade segern med en enkel tap-in.

Mål! Morecambe 2, Preston North End 4. Sepp van den Berg skott med höger fot från mycket nära håll till mitten av målet.