Arsenal in Emirates sta napovedala podaljšanje partnerstva, najdaljšega sponzorstva majic v zgodovini Premier lige. Sodelovanje med kluboma se je začelo julija 2006 in bo zdaj trajalo najmanj do leta 2028, kar pomeni vsaj 22 let sodelovanja. Emirates je sestavni del Arsenalove zgodovine od otvoritve Otroški nogometni dresi, saj je ime letalske družbe na sprednji strani majic moških, ženskih in akademskih ekip ter ime stadiona. Prav tako pomagajo klubu pri povezovanju z navijači po vsem svetu prek turnej pred sezono in dogodkov, kot je 'Global Gooners'. Da bi proslavili rekordno sodelovanje, je bil izdan film, ki prikazuje nepozabne trenutke s stadiona Emirates, ki simbolizirajo močno vez med Arsenalom in stadionom Emirates.
Nogometni dresi komplet je pogodbo o sponzorstvu majic uskladil s prejšnjo pogodbo o stadionu, ki je veljala do leta 2028. Informacije o sponzorstvu Jerseyja bi lahko pricurljale leta 2024. Arsenal še ni razkril posebnih finančnih podrobnosti podaljšanja svojega novega partnerstva z Emirates. Vendar se pričakuje, da bo to precejšnje izboljšanje v primerjavi s prejšnjim dogovorom iz leta 2018, ki je klubu menda prinesel 40 milijonov funtov letno. Sporočite nam svoje misli v spodnjih komentarjih.
Danes je bil izdan nov gostujoči dres ASM 23-24. Izdelujejo ga Nogometni dresi kompleti za otroke in se bodo nosili v naslednji sezoni Ligue 1. Nogometaši Monaca bodo v pokalu Emirates proti Arsenalu prvič nosili dres ASM 23-24 v gosteh. Gostujoča majica Kappa AS Monaco 23-24 je črna z zlatimi detajli, ki odražajo zgodovino kluba in povezavo s Kneževino Monako. Gostujoča majica Kappa AS Monaco 23-24 ima tudi podrobno enobarvno upodobitev zemljevida Monaka. Gostujoča majica Kappa ASM 2023-24 ima na zunanji strani ovratnika vgraviran "Daghe Munegu", ki združuje gostujoči dres z dresom in tretjim dresom. Črne/zlate kratke hlače in nogavice dopolnjujejo videz Kappinega novega gostujočega dresa AS Monaco 2023-24. Gostujoči dres Kappa AS Monaco 2023-24 bo na voljo od 2. avgusta po maloprodajni ceni 110 € (original) / 85 € (replika). Vse črne in zlate drese najdete na https://www.trikotskit.com s subtilnimi dizajni zemljevidov.