På podcasten talar David om varför han tycker att vi inte borde leta efter den bästa spelaren, https://sw.poker-plans.com men istället borde vi leta efter de bästa spelarna. När David först började spela poker var han bara bekant med teorin om poker. Vad är teorin om Poker? Han hade hört talas om det, men visste aldrig riktigt något om det. Han talar också om skillnaderna mellan pokerspelare och idrottsspelare, och vad som krävs för att bli en toppspelare i någon sport.

Han var inte säker på om det var sant eller inte. Så vi båda vet att du inte är seriös (eller borde jag kalla det: "önskvärd") på något sätt när du kommer med alla dessa lösningar på våra frågor - särskilt för att de är så oproduktiva. Så det gör ingen stor skillnad, men ibland finns det en skillnad: om en fråga inte är menad på det sätt som någon tänkte, kommer det svaret inte att fungera heller. Det finns inget behov för mig att förklara mig eftersom du redan vet allt om Scrabble ändå, så du måste ha insett hur svårt det är att komma med "lösningar" som det.

(Det är så det ser ut i alla fall.) Så, ja, vi vet om dina knep nu, och det bästa skulle vara om du slutar försöka dölja dem och gör det bara för att låta oss veta hur mycket du verkligen har att skryta om. Och kanske vet du också vad det betyder när folk säger saker som "Det kommer att vara roligt om han får sina sista poäng när motståndarna får de sista poängen, men det kommer inte att hända eftersom han redan har nått sina sista poäng" när han hänvisar till något.

Hur som helst, dessa typer av "lösningar" är bara det: "lösningar", precis som din lösning på hela pussel kallades "leksakbil". Med så många pokervarianter där ute, kan det vara skrämmande för nybörjare att veta var man ska börja. Vissa versioner har sammanfogade regler eller branta inlärningskurvor. Men den goda nyheten är att flera pokerspel passar perfekt för nya spelare med enkelt spel som är en bris att plocka upp.

Sista satsningsrundan, då avslöjar spelarna händer för showdown. Spelare kan byta ut upp till tre kort från sin hand för att förbättra det. Så här fungerar det: Varje spelare får fem kort ansikte ned. Med bara två satsningsrundor och inga gemensamma kort har Five Card Draw enkelt spelande. En satsningsrunda sker. Det klassiska spelet Five Card Draw är den perfekta ingången för att lära sig poker.