Oversikt

 

De fleste hunder er ikke bare kjæledyrene dine; de vil være likte individer våre individer og deres familier. Som ansvarlige eiere er det vår oppgave å gi dem en sikker og behagelig atmosfære som de Kattedo kan blomstre. Du trengte element som er i stand til å skape hundens vesen effektivt - virkelig kan være et nytt valpebur. Gjennom dette altomfattende rådet vil vi undersøke bruken av nye valpebur, hvordan man bestemmer det riktige, og hvordan man kan stole på dem systematisk.

 

Bruken av Nye valpebur

 

Sikkerhet og sikkerhet: Hundeburet ditt, noen ganger kalt en kasse, gir plass til den spesielle nye valpen din i tilfelle du ikke kan ha tilsyn med dem. Dette er spesielt viktig for valper som kan komme inn i en vanskelig tid når de bare gjengis eller til og med for kjæledyrhunder som arbeider med kirurgi eller dårlig helse.

 

Veiledningsteknikk: Kasser kan godt være verdsatt for hustrening av din pelskledde venn. Hunder eliminerer naturlig tilsmussing av søvnområdet sitt, så en passende skalert kasse kan hjelpe til med å lære den å holde kontroll over nyrene.

 

Reisefølge: Når du reiser med hver av dine nye valper, skaper en kasse en fri for fare og populær situasjon. Dette kan også sørge for at avbrudd sørger for at hundens sikkerhetstiltak for perioden med familiebilturer.

 

Oppførselsledelse: Kasser kan brukes til å overvåke uønsket oppførsel, som ligner på skadelig spising eller intenst tøying. De gir deg et område der din pelskledde venn kan roe seg ned og se og føles.

 

Bestem deg for riktig Ny valpebur

 

Proporsjoner teller: Den fremste og mest avgjørende bevisstheten er hvor stor kassen er. Den skal være stor nok til at den nye, spesielle valpen kan vende seg opp, endre seg og legge seg uanstrengt. Men det bør ikke være mye for romslig, da valper ofte finner seg tryggere i komfortable rom.

 

Ressurser: Nye valpekasser er tilgjengelig en rekke stoffer, dette inkluderer kabel, plast og tekstil. Utvalget avhenger av hundens virkelige behov og dine egne tendenser. Trådkasser er gode for ventilasjon, samtidig gir syntetiske kasser betydelig mer tilbaketrukkethet og sikkerhetstiltak.

 

Fleksibilitet: Hvis du planlegger å reise ofte med hver av hundene dine, tenk på en lett hundegård som ikke er vanskelig å konstruere og demontere. Kleskasser vil definitivt være en foretrukket personlig preferanse for dette spesifikke formålet.

 

Pålitelighet: Kjøp en effektivt produsert kennel som er i stand til å tåle hundens handlingsposisjon. Noen valper må kanskje ha store kasser for å forhindre løsrivelse eller forringelse.

 

Bruke et nytt valpebur systematisk

 

Selvsikker organisasjon: Vis kassen trinn for trinn og gjør den til en trygg følelse for din spesielle nye valp. Bruk betraktninger, leketøy og ros for å generere en ideell forbindelse til kassen.

 

Ganske kort varighet: Du ønsker faktisk å beholde en ny valp mens du er i kassen i korte sykluser og øke varigheten trinn for trinn. Definitivt etablere de har vannet sammen med selvsikker hjem sengetøy inni.

 

Eliminer disiplin: Bruk aldri kennelen som en type konsekvenser. Det skal være et trygt og trygt og koselig rom der din pelskledde venn villig fortsetter.

 

Regelmessig trening: God regelmessig mosjon og tankeaktivering er nødvendig for en fornøyd, effektivt oppført ny valp. En utslitt ny valp er mer utsatt for å slå seg ned i sin egen kennel.

 

Dømmekraft

 

Å integrere et hundebur mot kjæledyrets regime kan resultere i mange fordeler for den lodne vennen din. Det gir plass til å få rom, støtter veiledning og genererer ekstra trygghet for reiser uten risiko. Når den brukes med hell, blir en hundekasse et fristed der din pelskledde venn kan føle seg og innhold på nettstedet. Så, enten du er en helt ny hundeleder eller kanskje en kvalifisert guru, prøv å legge til hundeburet ditt til ditt personlige verktøysett for riktig pleie av dyr - din pelskledde venn vil være takknemlig for det.