Oversikt

 

Valper er ikke bare husdyr; de er likte medlemmer av vårt folk. Som ansvarlige eiere er det vårt ansvar å gi dem en trygg og koselig natur der de kan overleve. En god nyttig løsning som er i stand til å fremme hundens definitivt-har vært, er familiens kjæledyrbur. I de grundige forslagene vil vi undersøke noen store fordeler med hundebur, på jakt etter den rette og måtene å ha brukt dem på.

 

Noen gode fordeler med dyrebur

 

Sikkerhet og sikkerhet: Hundeburet ditt, også kjent som en kasse, skaper et pålitelig sted for å matche dyret ditt i det øyeblikket du ikke kan våke over dem. Dette er spesielt viktig for valper som kan komme i vanskeligheter når de dro alene, eller kanskje for de fleste hunder som kommer seg etter operasjoner eller helseproblemer.

 

Øvelser betyr: Kasser kan muligens være mye nødvendig for å trene din pelskledde venn. Kjæledyrhunder omgår instinktivt tilsmussing av deres slumrende felt, så en riktig type kasse vil sikkert hjelpe til med å instruere kjeltringene til å kommandere nyrene deres.

 

Traveling Associate: Når du reiser med valpen din, gir en kasse et komfortabelt og kunnskapsrikt økosystem. I tillegg kan det avskrekke avbrudd og sørge for at hunden din er sikker på at den er på SUV-turer.

 

Praksisbehandling: Kasser kan brukes til å håndtere uønsket atferd, som ødeleggende spising eller ublu bjeffing. De gir en plass som kjæledyret ditt kan roe seg ned og være trygt og trygt.

 

Velge det mest passende hundeburet

 

Volumting: Den første og viktige funksjonen å vurdere er hvor stor kennelen er. Den må være stor nok til å matche familiens kjæledyr til å møte opp, endre seg og ligge pent. Den bør ikke være for stor, da kjæledyr ofte føler seg tryggere i koselige hull.

 

Stoff: Familiehundekasser kan finnes i forskjellige typer utstyr, inkludert kabel, syntetisk og tekstil. Valgene vil avhenge av hundens behov og ønsker sammen med dine valg. Trådkasser er fantastiske for ventilasjon, under resirkulerte plastkasser fremmer mer og mer ensomhet og trygghet.

 

Mobilitet: Hvis du planlegger å reise regelmessig med valp, tenk på lett og bærbar kennel, denne kan enkelt settes sammen og demonteres. Materialkasser er et populært akseptert alternativ for dette formålet.

 

Lang levetid: Kjøp en definitivt laget kasse som er i stand til å motstå hundens sportsaktivitetsnivåer. Noen kjæledyr kan trenge store kasser for å unngå unndragelse eller ødeleggelse.

 

Ganske enkelt ved å bruke et valpebur systematisk

 

Oppmuntrende organisasjon: Start kassen over tid og konverter den til en optimistisk reise for å matche hunden din. Bruk godsaker, leketøy og beundring for å bygge en fordelaktig tilknytning til kennelen.

 

Korte tidsperioder: Du ønsker faktisk å holde kjæledyret i kassen i korte tidsintervaller og sakte forbedre perioden. Vanligvis sørge for at de får tilgang til vann i tillegg til et luksuriøst sengetøy på innsiden.

 

Omgå konsekvenser: Bruk aldri kassen som en form for disiplin. Det bør være et praktisk og passende tillegg at familiehunden din villig går.

 

Rutinemessige treningsøkter: Tilstrekkelige øvelser og kognitiv aktivering er avgjørende for bare en veldig fornøyd, definitivt oppført kjæledyrhund. Et utmattet familiedyr er mer utsatt for å slappe av inne i kennelen.

 

Kjennelse

 

Å inkludere et hundebur i kjæledyrets vane kan absolutt ha en rekke fordeler for både din så pelskledde kompis. Den har en sikker og beskyttet romplass, er flott for øvelser, og har gjort ferien mer pålitelig og Klippemaskin hund andre luksuriøse. Når den tidligere er eid perfekt, blir en hundekasse et fristed hvor valpen din kan føle seg trygg og sunn og materiell. Så hvis du er en spennende ny hundeholder eller bare en kvalifisert profesjonell, prøv å legge til et hundebur til verktøysettet for aktsomhet for husdyr – valpen din vil være takknemlig for det.