Yksi tämän kauden Valioliigan kiihkeimmistä otteluista käytiin, kun Chelsea pelasi 4-4-tasapelin Manchester Cityn kanssa. Tässä ottelussa fanit saivat myös todella nähdä Chelsean pelaajien vahvuuden. He eivät ole joukkue, jonka vahvuus on laskenut. Erityisesti  Chelsea Pelipaita vaihtanut Raheem Sterling teki kovasti töitä ansaitakseen mahdollisuuden voittaa vastustajansa pelin aikana. Chelsea ei ole tällä kaudella hävinnyt ottelua vahvaa joukkuetta vastaan, ja sen vahvuus on edelleen todennäköisesti etenemässä neljän parhaan joukkoon myöhemmissä peleissä.
 
Reilun vuoden jälkeen Raheem Sterling näki Manchester Cityn joukkuetoverinsa jälleen, ja paljon on muuttunut. Nyt Raheem Sterling ei kaipaa niitä aikoja Manchester City Pelipaita 2024. Chelseassa hänen on noustava jälleen pystyyn. Kun Raheem Sterlingiä ei tällä kertaa valittu Englannin maajoukkueeseen, hänen mentaliteettinsa on muuttunut paljon. Loppujen lopuksi se tarkoittaa, että hänen vahvuuttaan ei enää arvosteta.
 
Aikana, jolloin Englanti on täynnä lahjakkuuksia, maajoukkue on enemmän huolissaan nuorten pelaajien vahvuudesta, ja Raheem Sterling on hylätty joukkueesta. Ehkä juuri tämä maajoukkueesta lähtenyt taistelutahto on antanut Raheem Sterlingille mahdollisuuden harjoittaa viime aikoina vahvoja taitojaan pelissä. Chelsea on alunperin joukkue, jolla on vahva joukkue ja arvokkaita pelaajia, mutta pelaajat eivät ole vielä muodostaneet vahvaa yhtenäistä joukkoa, joten heidän peliesityksensä eivät useinkaan ole tarpeeksi vakaita.