I øjeblikket topper Arsenal Premier League-tabellen, men Mourinho bekræfter, at Arsenal måske ikke har nogen chance for at vinde mesterskabet. På fjerdepladsen og fem point efter er Manchester City dog godt positioneret til at vinde Premier League-titlen. Liverpool, der ligger på andenpladsen, har en chance på 49%, men Mourinho er ligeglad og siger, at Arsenal ikke har evnen til at vinde Premier League-titlen.

Arsenal ligger i øjeblikket øverst på tabellen foran Liverpool og Aston Villa. Forskellen mellem de fire hold er ikke stor, og alle har mulighed for at vinde Premier League-titlen. Arsenal leder kun med 1 point og kan nemt blive overhalet. Mouriños forudsigelse er omhyggelig, især da Arsenal sidst vandt Premier League for 20 år siden. Men fans er ikke enige i dette synspunkt; de fortsætter med at tro på, at Arsenal's fodboldtrøjer vil dominere hele banen og sikre den endelige sejr.

Den næste kamp er en duel mellem de to øverste hold, Arsenal og Liverpool. Vinderen af denne kamp vil topper Premier League-tabellen. Æren som topholdet vil enten gå til Liverpool eller Arsenal, men hvis Arsenal og Liverpool ender uafgjort, og samtidig vinder Aston Villa over Manchester United, vil Villa topper Premier League-tabellen. Den næste kamp bliver meget spændende!