Barcelonas vinterforstærkning, Roque, vil bære nummer 19 trøje indtil sæsonens afslutning. Da Messi først kom til Barcelonas førstehold, bar han også dette nummer i to sæsoner. Da nummer 10 Ronaldinho forlod, tog Messi af sig nummer 19 trøjen og iførte sig i stedet den meget ikoniske nummer 10 trøje, skabende en legendarisk arv.

Efter Messis afgang overtog Fati nummer 10 trøjen, men da Fati forlod, har Roque fortsat med at bære denne klassiske trøje. Fati formåede ikke at nå op på Messis niveau, og det er uvist, om denne spiller kan følge i Messis fodspor.

I Barcelona fungerer nummer 19 trøje nærmest som et overgangsnummer, som ingen bruger i længere perioder. Roque har tidligere udtalt i et interview: "Det er en ære at bære Barcelonas fodboldtrøjer. Min drøm er at vinde Champions League." Denne unge brasilianske spiller er allerede en del af Barcelonas træning, og i det første kamp i det nye år skal Barcelona møde Las Palmas. Forhåbentlig kan han efter at have iført denne heldige billige fodboldtrøjer blive den næste Messi og sammen med holdet sikre sig en sejr i det nye år.