I et højprofileret spil satte New Jersey Devils en stopper for deres modstanders sejrsrække på ni kampe med en fantastisk præstation over Florida Panthers. Dette spil viste ikke kun Djævlernes styrke og beslutsomhed, men tillod også folk at se deres potentiale som en udfordrer.

Efter kampen startede, udnyttede Devils hurtigt og scorede det førende mål efter 3 minutter og 50 sekunder af det første kvarter fra Alexander Holtz, som var iført New Jersey Devils trøje nr. 10. Han affyrede et skud fra højre cirkel, forbi Florida Panthers-forsvarer Dmitry Kulikovs stav og ind i målet over skulderen på Sergei Bobrovsky. Efterfølgende udbyggede Jesper Bratt stillingen til 2-0 efter 14 minutter og 45 sekunder af første kvarter.

Efter 3 minutter og 51 sekunder af andet kvarter scorede Erik Haula med succes fra venstre cirkel og brød modstanderens forsvar efter at have modtaget en aflevering fra Nico Hischier. Dette gav Devils en 3-0-føring og lagde et enormt pres på Florida Panthers.

Florida Cheetahs gav dog ikke let op.De udnyttede deres magtfordel og scorede et mål fra Sam Reinhart efter 19 minutter og 27 sekunder af tredje kvartal, hvilket omskrev stillingen til 1-3 gennem en aflevering fra Matthew Tkachuk.

Selvom Florida Cheetahs havde svært ved at angribe, præsterede New Jersey Devils-målmand Nico Daws godt i tredje kvartal og lavede 16 nøgleredninger for at stabilisere holdets forsvar. Endelig, med 19 sekunder tilbage af kampen, scorede John Marino et tomt mål for at etablere Devils' 4-1-sejr.

Denne sejr var ikke kun en kritisk sejr, men også et bevis på New Jersey Devils' evne til at vise styrke og besejre et stærkt hold. De præsterede godt i den defensive ende, begrænsede den offensive trussel fra Florida Cheetahs, nhl trøjer med tryk mens de udnyttede mulighederne i den offensive ende og effektivt satte bolden i modstanderens mål. Denne sejr sender et klart signal til andre konkurrenter: New Jersey Devils er en udfordrer, der er værd at tage alvorligt.