Ifølge pålidelige kilder overvejer den spanske angriber, Asensio, af den tyske klub Bayer Leverkusen. Parterne er i øjeblikket i forhandlinger, og der er endnu ikke nået frem til en endelig aftale.

Med vinterens transfervindue tæt på lukning står Asensios overførsel over for visse udfordringer. Han forventes at træffe en beslutning inden for de kommende dage, og denne beslutning vil blive fulgt nøje inter miami trøje.

Marco Asensio er nu 28 år gammel og stammer fra Spanien. Han sluttede sig til Paris Saint-Germain sidste sommer og har en kontrakt med klubben indtil sommeren 2026. I denne sæson har Asensio på grund af skader ikke været så synlig på banen iført billige fodboldtrøjer. Han har deltaget i 12 kampe, scoret 4 mål og lavet 3 assists. Selvom han ikke har deltaget i mange kampe, har han en rimelig målscorer-effektivitet.

Selvom Asensio på grund af skader ikke har haft mange optrædener for Paris Saint-Germain, er han stadig en erfaren spiller med en imponerende evne til at angribe. Derfor har flere klubber vist stor interesse for ham, og hans overførsel er genstand for omfattende opmærksomhed. I de kommende dage forventes Asensio at vælge at skifte til Bayer Leverkusen.