Fanoušci Toronta Maple Leafs, radujte se! Základní čtveřice vašeho týmu se drží pohromadě pro Utkání hvězd NHL 2024 hokejové dresy nhl. Během draftu hvězd NHL Tim Hortons kapitáni Auston Matthews a Morgan Rielly všechny překvapili tím, že si nejprve vybrali spoluhráče Williama Nylandera a poté nevyhnutelného (a lehce ohroženého) Mitchella Marnera.

To znamená, že všichni čtyři Maple Leafs budou v sobotu hýřit modrobílým dresem Matthewsova týmu a hrát před domácím publikem ve Scotiabank Areně. Očekávejte nabitou atmosféru, protože toto kvarteto chce ovládnout semifinále proti týmu Hughes.

"Mitch nám vyhrožoval chicago blackhawks dres, že když ho nevezmeme, udělá něco... špatného," vtipkoval Matthews a zdůraznil tak odlehčené kamarádství ve skupině.

Zatímco formát draftu vybízel k promíchání týmů a divizí, Maple Leafs se rozhodli pro známost. Matthews také získal svého blízkého přítele Claytona Kellera z Arizony Coyotes, což ještě více upevnilo chemii týmu.

"Je zábavné dělat takové věci," řekl Matthews. "Je zábavné být s přáteli v takovém prostředí."

Při opětovném setkání Maple Leafs na ledě očekávejte oslnivé kousky a přátelské soupeření. Díky výhodě domácího ledu a nepopiratelnému talentu je tým Matthews silou, se kterou se musí počítat. Podaří se jim dobruslit až k milionové výhře? Nalaďte si sobotní přenos a zjistěte to!