Juventus' seneste præstationer synes at vække lidt bekymring, da de som en Serie A-storhed har været uden sejr i fire på hinanden følgende kampe. I kampen mod Verona var Juventus' præstation gennemsnitlig og nåede ikke op på et tilfredsstillende niveau. Resultatet endte uafgjort 2-2, inter miami trøje og Juventus kunne have gjort det bedre.

I første halvleg scorede Verona først efter 11 minutter, da Folorunsho scorede på en luftbold og fik en god start. I det 28. minut fik Juventus et straffespark, som blev udført af Vlahović, og Juventus udlignede. I det 52. minut assisterede holdkammerateren Nošlin, som scorede på et lavt skud, billige fodboldtrøjer og Juventus og Verona lå side om side, 2-1 til Juventus, og begge hold jagtede sejren.

I det 55. minut kom et afgørende øjeblik, hvor en scoring kunne afgøre kampen. Juventus' Rabiot skød bolden i nettet og udlignede til 2-2 med Verona. Indtil slutningen af kampen havde begge hold ikke formået at få nogen yderligere mål, og derfor endte kampen uafgjort 2-2. Juventus' præstation var åbenlyst ikke på højde med Veronas, og den vedvarende mangel på sejre bør få Juventus til at reflektere og hurtigt komme ud af skyggen af nederlag for at genfinde følelsen af sejr.