Matkailu on intohimo ihmisille, jotka rakastavat matkustamista. Helsinki on upea paikka vierailla, jos suunnittelet sitä etukäteen. Helsingissä on niin paljon tekemistä. Tulet viihtymään Helsingissä ja voit viettää aikasi tavoilla, joita et koskaan osannut kuvitellakaan. On helppo selvittää, minne ja milloin sinun pitäisi mennä kussakin kaupungissa. Hämmästyneet pakohuoneet ovat yhden niistä suosikkiharrastus tekemistä Helsinki.

Mikä pakohuone oikein on?

  • Tämä peli on tarkoitettu ihmisryhmille. Sinun on voitettava monia painajaisia, jotta voit paeta huoneesta yhdessä.
  • Amazed.fi tarjoaa parhaan pakohuonekokemuksen kohtuulliseen hintaan.
  • Pakohuoneita on kolmenlaisia:
  1. Etäpakohuone
  2. Pakohuone
  3. Kauhupakohuone

Tämä on uskomaton kokemus, jota sinun pitäisi kokeilla ainakin kerran elämässäsi. On mahdotonta olla palaamatta toiselle kokeilulle, jos kokeilet sitä vain kerran. Hämmästyttävää, eikö? Vieraile osoitteessa Amazed.fi ja nauti pakohuonekokemuksestasi. Pakohuoneissa voi pelata 10-15 henkilöä kerralla ja kestää 10-30 minuuttia. Pakohuoneen pituus on sinun. Voit pelata useita pelejä putken sisällä tapahtumasi aikana. Tämä toimii hyvin myös:

  • Virkistystapahtumat
  • Messut
  • asiakastapahtumat
  • jopa isommat tapahtumat (10-1000 henkilöä)

Amazed.fi pystyy räätälöimään pelin tarpeidesi mukaan.

Amazed.fi on paras paikka löytää pakohuoneita. Voit valita useista kauhupeleistä ja pelata niitä jopa kuuden ihmisen kanssa.

Valot pois

Tämä on tunnetuin tekemista Helsinki. Joukkueen koko on 2-6 henkilöä, vaikeusaste 4/5, alaikäraja 16+ ja kesto 60 minuuttia. Olet vanhassa, kauniissa kodissa metsässä, kun alat pelata tätä peliä. Vanha ääninauha löytyy ja voit kuulla nuoren Barbara Jonesin karkotuksen. Kuulet pelottavan huudon ja kaikki muuttuu mustaksi. Sitten kuulet seuraavan huudon. Kysymys kuuluu "Auttaako tämä sinua selviytymään tunnin?" Lights Off I:ssä ja Lights Off II:ssa on samanlaiset huoneet. Voit varata joko toisen tai molemmat nähdäksesi, oletko valmis haasteeseen.

Helsinki on kaunis kaupunki. Helsinki illanviettopaikat on äänestetty yhdeksi maailman suurimmista paikoista. Amazed voi tarjota oppaan ja näyttää parhaat paikat matkustaa Helsingissä yöllä. Et ehkä voi nauttia Helsingin illanviettopaikasta täysin, jos sinulla ei ole oikeaa tietämystä. Escape room -pelejä kannattaa kokeilla. Amazed.fi on pelaajien tiimi, joka varmistaa, että sinulla on hauskaa.