For nylig har Manchester United ikke kun haft dårlige resultater, men chancerne for at komme blandt de øverste fire er også helt håbløse. På dette tidspunkt er der rygter om, at træneren sandsynligvis vil blive fyret på grund af dårlige præstationer, og fans og medier begynder allerede at gætte på, hvornår Solskjær vil blive fyret. Fra spillere til trænere føler alle i Manchester United sig meget urolige, og det værste er, at der er utilfredse stemmer i al nassr trøje omklædningsrummet.

Ifølge britiske medier er det tilsyneladende, at spillerne på Manchester United også er meget utilfredse med deres cheftræner. De mener, at Solskjærs træningsintensitet er for stor, hvilket også er årsagen til det store antal skadede spillere i Manchester United for nylig. Som cheftræner burde Solskjær være god til at lytte til spillerens stemme, udarbejde træningsplaner, der passer til spillerne, i stedet for at følge sine egne ideer blindt, hvilket kun vil vende sig imod ham.

I denne sæson har Manchester United under Solskjærs ledelse sat rekord med 47 skader i 62 kampe. I weekendens kamp mellem Manchester United og Manchester City var adskillige nøglespillere fraværende, herunder Rashford og Maguire. Hvis de ikke var skadet, kunne de måske have vendt kampen mod Manchester City billige fodboldtrøjer.

For Solskjær er situationen nu meget dårlig, fordi spillerne er utilfredse med ham, ikke anerkender ham, og har et dårligt forhold til mange spillere. Det ser heller ikke ud til, at Manchester Uniteds ejere ønsker at bakke Solskjær op. Hvis Manchester United ikke lever op til forventningerne fra Glazer-familien, kan Solskjær pakke sine tasker og forlade Manchester United denne sommer.