Aloita aMazed-pelien pelaaminen, sillä ne ovat yksi nautinnollisimmista harrastuksista Helsingissä. Se on loistava vaihtoehto pitää tauko arjen yksitoikkoisuudesta ja pitää hauskaa silloin tällöin. Itse asiassa aMazed-pakohuoneet ovat varmasti yksi parhaista paikoistasi. Ota ne huomioon virkistyspäivä Helsinki ja viihdyt.

On syytä mainita, että aMazed Games on vanha pakohuoneyritys. Nykyään aMazed Games on hämmästyttävä vaihtoehto, joka laajenee joka päivä. Suurin osa asiakkaistaan ​​haluaa oppia kaiken, mitä pakohuoneissa tapahtuu. Katsotaanpa joitain jännittäviä pelejä pelattavaksi.

Vieraita asioita

Kuvittele, että pelissä on tärkeä esine, jota ei tunnisteta 75 % ajasta. Joskus yksi joukkue voi paikantaa sen nopeasti ja muut tiimit samalla tavalla. Mutta ei ole mahdotonta, että tämä kohde näyttää suositummalta, mikä tarkoittaa, että se on helpompi paikantaa. Joka tapauksessa jonkin ajan kuluttua esine voi olla "näkymätön". Mitä tapahtuu pelin jälkeen? Sillä ei ole väliä, se on erittäin outo yhteensattuma.

Sherlock Holmes palveluksessasi

Jos joku alkaa pelata Escape-pelejä huoneessa, hän keskittyy peliin eikä ajattele todellista maailmaa. Pelaaja pyrkii saavuttamaan tavoitteen, joka on paeta. Useimmiten pelaajat haluavat tuoda arvokasta omaisuuttaan, kuten käsilaukkuja, huoneeseen, jossa he pelaavat. Pelaaessaan pelaajat yrittävät "löytää" toistensa laukut. Lopulta pelaajilla on hauskaa nauraa, kun he ymmärtävät, että he ovat seuloneet toistensa tavaroita.

Rakkaus on huoneessa

Pakohuoneista on tullut erittäin suosittu vaihtoehto, ja monet ihmiset voivat viettää täällä yhä tärkeämpää aikaa.

Edellisen vaihtoehdon sijasta aMazed Gamesin Double Agent X -huoneen laatikon sisällä on rengas. Oli tärkeä hetki, kun soitimme Haloo Helsinki "Beibi" -kappaleen jännittävän agenttimusiikin sijaan ja pari kihlautui viiden äärimmäisen iloisen peliohjaajan itkiessä valvomossa. 

"Hätätilanne

Tämä skenaario on yleinen monille pakohuoneyrityksille. Asiakas on niin uppoutunut pelin tarinaan, että ero todellisen maailman ja pakohuoneen tarinan välillä hämärtyy. Huone, jota käytämme pankkiryöstössä, on varustettu matkapuhelimella. Pelin aikana yksi pelaajista soitti hätänumeroon 112 ja kysyi hätäkeskuksen henkilökunnalta neuvoja, mitä tehdä, jos laitos on otettu haltuun ja poliisi on matkalla. Pelaaja luuli, että se oli vain peliä. Numeroa hallinnoi Amazed Games, joukkue, joka on osa peliä. Onneksi pelin ohjaaja oli nopea. Huomaa, että vaikka laitteessasi ei olisi SIM-laitetta, se voi silti soittaa hätänumeroon. Se on aito.

Miksi valita aMazed Games

Amazed.fi tarjoaa sinulle valikoiman hauskimpia aktiviteetteja, joista tulet varmasti nauttimaan. Jos etsit virkistyspäivää Helsinkiä, katso tarkemmin. Takaamme, että sinulla on upea aika. Jos haluat nauttia unohtumattomasta elämyksestä, sinun kannattaa luottaa Amazed.fi. Täältä löydät parhaan tilan tiimillesi ja sinulle. Nämä pelit sopivat erinomaisesti tiimin rakentamiseen Helsinkiin. Useimmat ihmiset ovat kiireisiä eivätkä omista aikaa vapaa-aikaan. Tästä syystä he eivät pysty saamaan yhteyttä ihmisiin, joiden kanssa he työskentelevät. Valitse Amazed.fi auttaaksesi team building Helsinki  ja lisäämään työtovereiden välistä sidettä.