Genesteld langs de ongerepte kustlijn van Fuerteventura, staat de Oasis Haven als een baken van rust en verfijning. Dit voortreffelijke hotel combineert de natuurlijke schoonheid van het eiland met ongeëvenaarde luxe en biedt gasten een onvergetelijk toevluchtsoord in het hart van de Canarische Eilanden.

Plaats

Oasis Haven ligt aan de rand van de Atlantische Oceaan, op een toplocatie aan de zuidoostelijke kust van Fuerteventura. Op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadje Morro Jable kunnen gasten gemakkelijk de charmante straatjes, levendige markten en lokale eetgelegenheden in de buurt verkennen. Maar eenmaal binnen de grenzen van Oasis Haven  hotel fuerteventura    omhult een gevoel van rust de gasten, waardoor ze worden meegevoerd naar een wereld van ontspanning en verwennerij.

Accommodaties

Het hotel beschikt over een selectie zorgvuldig ontworpen accommodaties, variërend van ruime suites tot deluxe kamers, elk met een panoramisch uitzicht op de azuurblauwe oceaan of de weelderige tropische tuinen. Elk detail is zorgvuldig overwogen om maximaal comfort en luxe te garanderen, met luxe beddengoed, elegant meubilair en moderne voorzieningen op elk moment. Of u nu tot rust komt op een privéterras, geniet van een luxe badkuip of gewoon lekker luiert in het comfort van een kingsize bed, bij Oasis Haven wordt aan al uw wensen voldaan.

Dineren

Culinaire hoogstandjes wachten op u in de gastronomische restaurants van het hotel, waar getalenteerde chef-koks voortreffelijke gerechten bereiden, geïnspireerd door de smaken van de Canarische Eilanden en daarbuiten. Van dagelijks gevangen verse zeevruchten tot sappige stukken vlees die tot in de perfectie zijn gegrild: elke maaltijd is een feest van smaak en creativiteit. Gasten kunnen buiten op het terras genieten van hun diner, begeleid door een zachte zeebries en een adembenemend uitzicht, of genieten van een romantisch diner onder de sterrenhemel. Voor degenen die op zoek zijn naar lichtere gerechten of verfrissende drankjes, bieden de bars van het hotel een scala aan opties, van ambachtelijke cocktails tot versgeperste sappen.

Wellness & Recreatie

Bij Oasis Haven staat wellness centraal, met een scala aan faciliteiten en activiteiten die zijn ontworpen om lichaam, geest en ziel te verjongen. Gasten kunnen zich onderdompelen in de rustige oase van de spa, waar een team van ervaren therapeuten een scala aan behandelingen aanbiedt, geïnspireerd op eeuwenoude geneestradities. Van rustgevende massages tot verkwikkende gezichtsbehandelingen, elke ervaring is afgestemd op de individuele behoeften en zorgt voor een gevoel van holistisch welzijn. Voor degenen die op zoek zijn naar een actievere bezigheid, biedt het hotel een ultramodern fitnesscentrum en een verscheidenheid aan buitenactiviteiten, waaronder yogalessen, begeleide wandelingen en watersporten langs de ongerepte kustlijn.

Evenementen en vieringen

Of u nu een romantische bruiloft, een bedrijfsuitje of een speciaal feest plant, Oasis Haven biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. Met elegante evenementenruimtes, persoonlijke service en onberispelijke aandacht voor detail zorgt het hotel ervoor dat elk evenement werkelijk onvergetelijk wordt. Van intieme bijeenkomsten in de tuin tot grote soirées in de balzaal: het toegewijde evenemententeam van het hotel werkt nauw samen met de gasten om hun visie tot leven te brengen en dierbare herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Service & Gastvrijheid

Wat Oasis Haven vooral onderscheidt, is haar toewijding aan uitmuntende service en gastvrijheid. Vanaf het moment dat gasten arriveren, worden ze begroet met warmte en oprechte gastvrijheid, terwijl toegewijde medewerkers met gratie en professionaliteit aan al hun wensen voldoen. Of het nu gaat om het regelen van gepersonaliseerde excursies, het organiseren van speciale verrassingen, of gewoon het bieden van een vriendelijke glimlach en attente service, het team van Oasis Haven doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het verblijf van elke gast niets minder dan buitengewoon is.

Kortom, Oasis Haven belichaamt de essentie van luxe en ontspanning op Fuerteventura. Met zijn prachtige locatie, onberispelijke accommodaties, restaurants van wereldklasse en een scala aan wellnessfaciliteiten biedt het hotel een oase van rust te midden van de schoonheid van de Canarische Eilanden. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een bruiloft op een bestemming, gasten vinden alles wat ze wensen en meer bij Oasis Haven.