fotbollströjor

ivriga att lindra sitt kreativa



Men Odegaard kommer att bli Arsenals andra tillskott i



Billige Fotballdrakter

men odegaard kommer att bli fotbollströjor med eget tryck återgång till premier league


Arteta har gjort ett tillägg till sin trupp den här månaden med Mat Ryan som lånat från Brighton för att fungera som back till Bernd Leno i mål.

Men Odegaard kommer att bli Arsenals andra tillskott i januari de närmaste dagarna genom att gå med på ett sex månaders låneavtal för att lägga till ett extra alternativ i den sista tredjedelen.

Arsenal är ivriga att lindra sitt kreativa beroende av akademikandidaten Emile Smith Rowe och hoppas att Odegaard kan komma in och dela en del av bördan billiga fotbollströjor.

Klubben i norra London vill också ha vänsterback-täckning för Kieran Tierney, deras enda naturliga vänsterfotade back i positionen, med Ryan Bertrand från Southampton som en spelare gillade.

Men football.london säger att trots att Odegaard är inställd på att gå med i Arsenal är Buendia fortfarande högt på Artetas lista över mål billiga fotbollströjor.

Så mycket är det möjligt att Arsenal kan göra ett tillvägagångssätt för spelaren denna månad, även om deras ekonomi är begränsad och Norwich är fast besluten att inte förlora en integrerad medlem i Daniel Farkes lag.

Buendia har bidragit med sju mål och sju assist på 21 matcher för att hjälpa Norwich att ligga sju poäng på topp i mästerskapet billige fotballdrakter.

24-åringen har spelat helt på högerkanten och har stått som framträdande tillsammans med anfallaren Teemu Pukki när Kanarieöarna bjuder på en omedelbar återgång till Premier League.













köpa fotbollströjor
köpa fotbollströjor
fotbollströjor