fotbollströjor

kampanjen och klart vilade spelare



Solskjaers sida kan fortfarande





men tisdagskvällens visning fotbollströjor med nummer timme kvar av fönstret


Solskjaers sida kan fortfarande få ett starkt slut på kampanjen och klart vilade spelare på tisdagen för att vara på full styrka inför besöket i Liverpool på torsdag.

Men tisdagskvällens visning visar att United har gjort klokt i att fortsätta att lita på unga spelare de senaste åren och måste fortsätta att göra det i år.

Om United hade Kane till sitt förfogande var det troligt att Greenwood inte hade fått sitt skott framåt och skulle ha spelats ut utanför fotbollströjor.

Men det har en krusningseffekt och skulle ha drivit antingen Amad eller Elanga helt ur sidan.

United har en sällsynt chans att skapa en gyllene generation av talanger, som står i spetsen för Greenwood billiga fotbollströjor.

Att gå emot det nu vore galenskap, även om klubben känner en chans att skriva på Kane skulle vara för frestande att tacka nej till.



De Geas frånvaro har gett Dean Henderson möjlighet att starta Uniteds senaste två matcher och 23-åringen har imponerat och hållit nollan i båda matcherna.

Men rapporten hävdar att även om Henderson kan etablera sig som Uniteds nummer ett, kommer klubben att se ut för att signera en ny målvakt ändå nuevas camisetas futbol baratas.

Atletico Madrid -stjärnan Jan Oblak, AC Milans Gianluigi Donnarumma och Lille -målvakten Mike Maignan nämns som alternativ som United överväger.

Det noteras att Oblak kan visa sig vara för dyrt, medan både Donnarumma och Maignan är billigare alternativ.

Donnarumma är utan kontrakt med Milan under sommaren och United kan skriva på honom gratis om han inte kommer överens om ett nytt avtal.

Milans tekniska chef Paolo Maldini utsåg Donnarumma till 'den bästa målvakten i världen' förra sommaren.



Willy Kambwala blev den andra ankomsten när han anslöt sig från Ligue 2 franska Sochaux. 16-åringen kommer att ansluta sig till Uniteds lag under 18 år.

De röda djävlarna bekräftade sin tredje värvning när de träffade ett avtal med Atalanta för kantspelaren Amad Traore.

18-åringen kommer dock inte att gå med i sina nya lagkamrater förrän i januari på grund av visumproblem.

Efter den affären kom den som alla United -fans väntade på - Paris Saint -Germains rekordmålskytt Edinson Cavani.

33-åringen lämnade de franska mästarna i augusti när hans kontrakt gick ut efter Champions League-finalen.

United missade att signera Sancho så vände uppmärksamheten mot uruguayanerna och fick affären över linjen med en timme kvar av fönstret.













fotbollströjor
matchtröjor fotboll
jalkapallo pelipaidat