fodboldtrøjer


Kanes fem eller seks resterende



Arsenal Trøje, Atletico Madrid Trøje



hvis du ser bort fra den, du fodboldtrøjer tilbud beskrevet af swiss ramble


Kane er syv år ældre end Haaland og seks ældre end Mbappe. Hvis du ser bort fra den, du synes er bedre, hvis prisen er sammenlignelig, vil du gå til de yngre fyre, der har mindst et årti tilbage på toppen, frem for Kanes fem eller seks resterende sæsoner. De meget få klubber, der har råd til ham, ved det alt for godt.

Hvad mere er, Kane er relativt underbetalt blandt Europas bedste center-angriber

köpa fotbollströjor. Han tjener mindre end Haaland, Mbappe, Robert Lewandowski, Karim Benzema og Romelu Lukaku og mindre end Premier League -kolleger som Sergio Aguero, Edinson Cavani og Timo Werner arsenal trøje.

Kort sagt, Kane tilbyder Spurs enestående værdi for pengene, og at erstatte ham vil betyde at få nogen mindre produktive eller så dyre - eller, hvis de virkelig er uheldige, begge dele atletico madrid trøje.

Det er ikke kun historien om den lille dreng, der voksede op ad vejen fra White Hart Lane og fortsatte som kaptajn i den klub, han støttede som barn. Det er det faktum, at Kane generelt har været en helt sympatisk og ikke -kontroversiel figur jalkapallo pelipaidat. Det tætteste, han nogensinde kom på at forårsage problemer, var da han begyndte at hævde mål scoret af andre, hvilket førte til en masse memes og snak på sociale medier.

Men hvis han vil forsøge at tvinge et træk til sommer, må han muligvis gå langt ud over den linje, der blev trukket ud af hans lejr, hvorved 'der er en aftale på plads med Levy' om 'at se positivt på hans ønske om at komme videre denne sommer, efter at have accepteret at blive en ekstra sæson efter at have søgt en ny klub sidste år, 'som rapporteret af ESPNs James Olley og andre. Selvom Levy ikke havde et ry som den mest hårdføre forhandler, kan du forestille dig, hvordan dette kan spille ud, hvis der ikke er en bindende kontraktlig aftale.

Hvad kan Kane gøre under disse omstændigheder - eller hvis Levy priser ham helt ud af markedet? Han kan kaste et raserianfald, offentligt oplyse, at han aldrig mere vil spille for klubben og strejke. Og måske kan du se det ske med en anden fyr med en anden personlighed. Men Kane? Det er svært at sluge. Det er bare ikke ham. Og måske er jeg naiv, men jeg går ud fra, at han vil af med den slags tilbud, der gavner Spurs.

Det er ikke til at sige, at de ikke har taget et stort COVID-19-hit som alle andre, fordi de har-for 68 millioner pund-men snarere kom de ud af syv år i træk med overskud før pandemien ifølge Swiss Ramble et gennemsnitligt overskud på 59 millioner pund om sæsonen. De havde et driftstab på 40 mio. Pund i 2019-2020, men så er det lidt svært at tjene penge, når dit stadion er lukket, og ingen går ind ad døren, og det var efter at have offentliggjort det højeste driftsoverskud i Europa det foregående år, som beskrevet af Swiss Ramble.